Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij zijn actief op drie hoofdonderdelen. 


Interim Management

Interim management bied de oplossing op meerdere gebieden. Te denken valt aan tijdelijke ondersteuning door ziekte, reorganisatie of bij verandertrajecten. Ook bij werkpieken is interim management een goede oplossing. 

 

Wij hebben de afgelopen jaren diverse functies vervuld in het bank- en verzekeringswezen. Wij beschikken over ervaringen op kredietbeheer, kredietverlening, beleidstukken, verandermanagement, risicomanagement en het managen van projecten. Ook het voeren van financiële administraties is voor ons geen probleem.

Bedrijfsadvies

Heeft u een vraagstuk binnen uw onderneming?

Of heeft u inzicht benodigd bij een liquiditeit-, investering- of een financieringsvraagstuk?

 

Wij geven u inzicht bij dergelijke vraagstukken en adviseren u graag, zodat u de juiste beslissing kunt nemen. En indien nodig bieden wij u ondersteuning bij het implementeren van deze vraagstukken.

Financiering

Als adviseur van de Financieringsgilde helpen wij MKB ondernemers bij uw financieringsaanvraag. Middels een eenvoudig 4 stappenplan vergroten wij de kans op een financiering tot wel 90%. 

 

Namens de Financieringsgilde zijn wij actief in het Noorden van Nederland. Wilt u vrijblijvend meer informatie omtrent financieringsvraagstukken neem dan contact met ons op!